Blog

Waardering

Waardering

Iedereen wil het: waardering. En in zekere zin heb je het ook nodig. Ik vind dat je het moet krijgen als je het verdient. Immers, als je iets goed doet of kan, wil je dat eigenlijk wel bevestigd zien door anderen. Liefst zonder erom te vragen, natuurlijk, want dan is het weer arrogant.

Zo kreeg ik een paar weken geleden een hele mooi vorm van waardering van mijn collega’s bij OPEN Rotterdam. Ik ben daar als freelance radiomaker weleens om een afwezige presentator te vervangen, maar ik ben meer dan alleen presentator. En daarom vind ik het een enorme waardering dat ik van 18 februari t/m 7 maart 32 uur per week een stoel op de redactie van OPEN krijg. Gewoon vanwege het vertrouwen en de waardering die eruit spreekt. En om een vakantievierende collega te vervangen.

februari 6th, 2014

No Comments

Comments are closed.