Blog

Een DJ, met licht en geluid, op twee vierkante meter

Een DJ, met licht en geluid, op twee vierkante meter


Drive-in 2m2Kan dat, een show die zó compact is, dat het niet meer dan 2 vierkante meter in beslag neemt? Mijn antwoord: JA, dat kan! Sterker nog, de foto’s bewijzen het. In mijn eigen woonkamer heb ik het even neergezet: 98 cm van de muur en 1,78 meter breed, gerekend tussen de breedste punten op de grond. Dat is 1,74 vierkante meter, net iets meer dan eettafel. En de geluidset die erbij zit, kan hard genoeg om een flinke huiskamer én tuin van muziek te voorzien.

Ik ben allround DJ, dat betekent dat ik geheel naar jouw wens draai! Wil je een jazzy sound bij je tuinfeestje, een disco-revival-party, lekker losgaan op hits van toen en nu, een avondje meezingers of een combinatie daarvan? Alles kan!

Dus als je iets (bijzonders) te vieren hebt: huur mij! Voor € 495,- (meer informatie vind je bij PRIJZEN) kom ik jouw verjaardag, barbecue, buurtfeest, bruiloft, bedrijfsfeest, etc. van dansbare deuntjes voorzien.

Drive-in 2m2

Oh ja, die discobal hangt bij mij gewoon standaard in de huiskamer en die blijft daar voorlopig ook hangen. 😉

maart 24th, 2015

No Comments

Comments are closed.