Blog

Privacy (hoezee voor de AVG)

Privacy (hoezee voor de AVG)

Per 25 mei 2018 treedt de nieuwe Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) in werking. Moqua Entertainment en De Baardige DJ waren sowieso altijd al bezig met uw privacy en daar heeft u waarschijnlijk niets van gemerkt. Daar zijn wij trots op! Want dat u daar niets van merkt, betekent dat wij de gegevens die we van u hebben niet gebruiken voor iets anders dan het beantwoorden van uw vraag of het voldoen aan uw verzoek of opdracht. Wat dat betreft verandert er eigenlijk niets. Moqua Entertainment en De Baardige DJ versturen geen nieuwsbrieven en doen u niet ongevraagd een aanbod. Als u op de hoogte wil blijven van de activiteiten van Moqua Entertainment en De Baardige DJ, raden wij u aan om ons te volgen op Facebook, Instagram of Twitter.

Uw contactgegevens zijn bij Moqua Entertainment veilig opgeslagen. Mocht u desondanks verwijderd willen worden uit ons adresboek, dan vernemen wij dat graag. Het kan zijn dat u vindt dat er gegevens zijn die wij niet nodig hebben van u, in dat geval staat het u vrij om daarnaar te vragen. Wij geven u dan uitleg over het nut van de gegevens, maar als we ze inderdaad niet nodig hebben, verwijderen we ze.

Om u zwart op wit te geven dat wij waken over uw privacy, staat er een privacyverklaring op deze website.

peter

mei 23rd, 2018

No Comments

Comments are closed.